0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Kim Kardashian was de eerste die in 2013 in de maagdelijke witte kanten bustier met pencil skirt combinatie verscheen. Kim droeg het Ermanno Scervino naar de Tao nightclub vorig jaar oktober en hoewel het setje van Pretty Little Liar actrice Shay Mitchell en Bring it on actrice Cassie Scerbo als twee druppels water lijkt op dat van Kimmie is het van een compleet andere designer.

Shay Mitchell gooide met haar look tijdens de Teen Choice Awards afgelopen weekend hoge ogen met haar look en werd genoemd als één van de best dressed van de avond. De outfit is duidelijk een kopie van die van Kims en verschilt alleen in de styling en make-up, maar wie van de dames droeg de kanten look het best?

Bekijk Kim, Shay en Cassie hieronder en laat je stem achter. Soort gelijke look bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Wie draagt het beter...?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties