0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Het was maar goed dat Kim Kardashian en Jennifer Hudson verschillende feestjes hadden afgelopen vrijdagavond, want verder was het duo behoorlijk eensgezind. De twee sterren kozen vrijdag beide voor dezelfde grijze jurk van Donna Karan. Terwijl de jurk misschien hetzelfde was, de manier van dragen was compleet anders.

Kim showde haar beroemde figuur en een diep decolleté terwijl Jennifer er een stuk zedelijker uitzag en haar borsten en lichaam netjes in bedwang hield in de strakke jurk. De borsten en benen van de zangeres waren nauwelijks on display terwijl bij Kim K. de split niet hoog genoeg kon. Maar, nu rest ons natuurlijk de vraag? Wie droeg het beter?

Bekijk beide dames hieronder en laat je stem achter. Zelfde soort jurk bemachtigen? Klik dan op de onderstaande afbeeldingen om te bestellen.

Wie droeg de grijze jurk beter...?!

View Results

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian 2

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson

Asos Maxi dress in Cosy Nepi With Front Split bij Asoscom

Asos Maxi dress in Cosy Nepi With Front Split bij Asos.com

www.asos.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press & Instagram)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties