0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Meestal is het mama Jenner die klakkeloos de garderobe van dochter Kim Kardashian kopieert. Kimmy staat niet bepaald bekend om haar smaakvolle stijl, het komt dan ook niet vaak voor dat celebs een look van de reality ster kopiëren. Maar, sinds Kim in het huwelijksbootje is gestapt met Kanye en hij zich ontpopt heeft tot haar personal stylist gaan de looks van Kim met sprongen vooruit.

Nu betrappen we Victoria’s Secret Angel Alessandra Ambrosio er zelfs op precies hetzelfde jurkje te dragen als Kim. Mrs. West werd in augustus op de rode loper van de MTV music Awards in het Balmain jurkje gespot en gisterenavond betrad Alessandra de Latin Grammy Awards in hetzelfde gewaad. Het enige verschil is de kleur. Beide dames kozen ervoor om de manen te laten wapperen en ook gingen ze voor zwarte pumps.

Maar, wie droeg het Balmain jurkje beter? Bekijk de looks hieronder en laat je stem achter.

Wie droeg het beter?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties