0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Kiernan Shipka ken je misschien beter als Sally Draper, het dochterje van Don Draper uit de hitserie Mad Men. Deze veertienjarige beauty kreeg dankzij de serie fashion zo goed als met de paplepel ingegoten en rockt tijdens de Kids Choice Awards in 2013 een zwart gebloemd jurkje. Maar, even later spotten wij Australische schone Miranda Kerr in New York in een jurkje dat verdacht veel op die van Kiernan lijkt.

Met een leeftijdsverschil van meer dan vijftien jaar is de jurk voor de jonge Kiernan misschien iets aan de ouwelijke kant, maar de fashionista houdt de look jeugdig met de zwarte enkellaarsjes. Miranda daarentegen gaat voor een über glamlook met een om zich heengeslagen mantel en zwarte Birkin bag.

Bekijk de look van beide dames hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Wie draagt het beter...?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.mango.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties