0

khloe kardashian 150Het was geen gemakkelijke week voor Khloé Kardashian met alle geruchten dat Lionel Richie eigenlijk haar echte vader zal zijn. Zoals de Kardashians al van jongs af aan hebben geleerd, wist de reality ster de aandacht op totaal iets ander te leggen door een ontzettend schattige foto te Instagrammen.

Gisteren postte Khloé een adorable kiekje op haar Instagram samen met haar nichtje North West. Nori is te zien met een kanten masker met kattenoortjes, dat de jongste Kardashian zus al eerder dit jaar droeg. Op de zwart-witte foto is de kleine meid te zien samen met haar tante waar zij bij schreef: “North stole my cat ears mask. I have to admit it looks better on her.”

Deze droeg Khloé zelf afgelopen mei toen zij op een gemaskerd bal was samen met haar half-zus Kendall Jenner. Met knalrode lippen en haar lokken vast in een wilde staart, leverde dat wel een totaal ander kiekje op dan die zij gisteren postte. Eigenlijk weten we het al antwoord al, maar wie droeg het masker met kattenoren beter?

Bekijk onderstaande foto’s en vergeet niet je stem achter te laten! Zelfde soort oortjes bemachtigen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Who wore it best?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: www.instagram.com/khloekardashian)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties