0

kendall alessandra balmain jurk 150Met zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Als er één familie is die gek is op het designer label Balmain, dan zijn het de Kardashian-Jenners wel. Toen bekend werd dat Kendall tijdens fashion week mee mocht lopen in de show van het Franse modehuis was de hele familie in extase. Het jonge model werd gehuld in de gekooide cut-out jurk en liep zelfverzekerd over de runway in het lange strakke exemplaar.

Dat deze jurk alleen geschikt is voor modellen bleek toen Victoria’s Secret model Alessandra Ambrosio in precies hetzelfde ensemble als Kendall verscheen tijdens de afterparty van het lingeriemerk. Het enige verschil is dat het Braziliaanse model de opvallende sieraden weg had gelaten en koos voor dichte pumps. Ook was er een groot verschil te zien bij de borstpartij van de dames, wat bij Alessandra een stuk voller was dan dat van Kendall.

Nu is de grote vraag natuurlijk wie droeg de Balmain jurk beter? Bekijk de looks hieronder en laat je stem achter.

Wie droeg het beter?

View Results

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties