0

Rita Ora Katy PerryMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Zangeressen Katy Perry en Rita Ora staan bekend om hun mooie zangstemmen en guitige opvallende pakjes. Woensdagavond werd Rita Ora in Londen na een verrassingsconcert gespot in een mirrored moto jacket en A-line skirt van ontwerper Fyodor Golan. Met haar haren volledig glad gestreken geeft ze bijna een alien touch aan de hele outfit. Rita Ora houdt tegenwoordig wel van de opvallende hairdo’s!

De andere zangeres Katy Perry werd vorig jaar november voor het promoten van haar album Prism ook al met een zelfde soort outfitje gespot van het mode label Cult by Lip Service. Katy Perry koos voor zwarte heels met strapp bandjes, terwijl Rita Ora ging voor bijpassende monochrome instappers. De twee zagen er allebei lekker holografisch uit, maar wie oh wie rockt deze look véél beter?

Bekijk beide zangeressen hieronder en laat je stem achter. Helemaal in de ban van holographic? Klik dan op één van de onderstaande foto’s om te bestellen.

Wie droeg het beter? Katy Perry of Rita Ora?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties