0

who wore it best 150Nu de herfst weer begonnen is zijn veel vrouwen toe aan een nieuw kapsel en zetten daarom de schaar erin of kiezen voor een geheel nieuwe kleur. De celebs veranderen continu van hairdo’s en Katy Perry vond het ook weer eens tijd voor verandering.

De inspiratie voor haar nieuwe kapsel vond ze wel bij een heel vreemd karakter, namelijk muppet Animal. De stoffen pop uit de gelijknamige film The Muppets met zijn wilde zwart-roze bos heeft hét it-kapsel volgens de zangeres. Dus ging Katy druk in de weer met haarverf en een stijlingtang. Het resultaat is gedurfd en zoals we van de popzangeres gewend zijn draagt ze ook dit met een hoop zelfvertrouwen.

Dit is niet de eerste keer dat The Muppets een inspiratiebron zijn, al eerder werd een gehele M.A.C. lijn gewijd aan Miss Piggy. Het varkentje met diva gedrag kreeg een gehele make-up collectie, dat erg gewild was onder de consument.

De grote vraag nu is: wie droeg het beter? Katy Perry of muppet Animal? Bekijk de foto’s hieronder en laat je stem achter!

Who wore it best? Katy Perry of muppet Animal?

View Results

  • who wore it best 500
    Katy Perry: "Got dat hot wheels hurrr/play doe pink do by @majormoonn"

www.instagram.com/katyperry

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties