0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Als Anna Kendrick niet druk in de weer is met haar ‘cups’ om nieuwe trucs te leren voor het tweede deel van Pitch Perfect dan siert ze hier en daar een rode loper. Een paar maanden geleden verscheen Anna in deze zwarte J Mendel jurk op de red carpet van de Oscars en stal daar de show. House of Cards actrice Kate Mara probeerde hetzelfde trucje en droeg eenzelfde soort jurk van J Mendel, maar dan in het wit, naar de uitreiking van de Emmy’s. Beide dames lieten hun killer leg zien in de jurk die een behoorlijk hoge split bleek te hebben. Met een clutch die bij het embellishment gedeelte past was Kate duidelijk geïnspireerd door haar collega.

Maar, wie droeg de jurk beter? Bekijk beide red carpet sterren hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Wie droeg de jurk beter...?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties