0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

De actrice Sutton Foster is bij het Nederlandse publiek misschien niet zo bekend, maar in de VS is deze dame een heuse Broadway ster. Tot twee maal toe mocht Sutton een Tony Award in ontvangst nemen en onlangs verscheen ze in knallend roze op de rode loper van de Annual Tony Awards in New York. Maar, misschien had je het gevoel deze jurk al een keer eerder te hebben gezien?

Niet zo gek, want Jessica Alba verscheen vorig jaar november in precies dezelfde knallend roze baljurk op het Baby2Baby gala. Sutton was duidelijk geinspireerd door de look van Jessica want zelfs haar sieraden en hairdo was in dezelfde stijl als haar collega. Maar, er kan er maar één de winnaar zijn en daarom aan jullie de vraag?

Wie draagt de roze strapless baljurk beter? Jessica Alba of Sutton Foster? Bekijk beide dames hieronder en laat je stem achter. Ook een roze jurkje bemachtigen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s om te bestellen.

Wie droeg de jurk beter...?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties