0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Denim on denim is een trend die we de laatste tijd veel voorbij zien komen en ook de celebs hullen zich ook graag in een geheel spijkerstoffen outfit. De kledingstijlen van actrice Jessica Alba en zangeres Jennifer Lopez zijn niet echt met elkaar te vergelijken. Kiest Jenny from the block vaak voor een sexy vamp stijl, Jessica hult zich liever in outfits die de girl next door weergeven. Toch schitterde de twee dames deze week beide in een spijkerbroek en denim blouse en pumps.

Jennifer koos voor een donkere blouse en strakke skinny jeans die haar curves fabulous lieten uitkomen. De Sin City actrice koos voor een lichtere variant en een lossere spijkerbroek. Beide stunning ladies maakte de look af met een grote zonnebril.

De grote vraag is nu: wie droeg de denim on denim outfit beter? Bekijk de foto’s hieronder en breng meteen je stem uit! Wij zochten vergelijkbare items voor je uit, die je direct kan bestellen door erop te klikken.

Wie droeg het denim on denim beter?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties