0

who wore it best 150Met zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Elizabeth Banks en Lily Allen zijn twee totaal verschillende mensen en hebben waarschijnlijk niets met elkaar gemeen. Ziet de komedie actrice er altijd classy uit, de Engelse zangeres begaat regelmatig verschillende modeflaters. Toch kozen deze twee dames hetzelfde colorblock jaren ’60 jurkje uit de collectie van ontwerpster Roksanda Illincic‏.

Lily koos voor de oranje, zwart en witte versie en droeg daar witte puntige high heels onder. Ze maakte het geheel nog bonter door er nog een groene bontjas bij te dragen en een blauwe lok in haar manen te laten verven. Elizabeth hield het geheel iets rustiger en koos voor de witte, gele en groene versie van de dress. Ook zij koos voor witte punthakken, maar liet andere opschmuck achterwege.

Maar, wie droeg de jurk beter? Bekijk beide jaren’60 jurken hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van onderstaande foto’s.

Wie droeg het beter? Elizabeth Banks of Lily Allen?

View Results

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties