0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Toen Cara Delevingne op de rode loper van de GQ awards verscheen vroeg iedereen zich massaal af: “Wat zit er toch in hemelsnaam in de mond van Cara?” Ging het hier om een ordinaire cocktailprikker of was het daadwerkelijk een gouden tandenstoker met een edelsteen. We kwamen er maar niet achter, maar het leverde wel een mooi plaatje op, zo in combinatie met haar gouden make-up en sexy kanten jurk.

Blogger Chiara Ferragni van The Blonde Salad dacht daar waarschijnlijk precies hetzelfde over en werd even later met exact dezelfde jurk gespot. Beide dames dragen een hoog taille broekje onder de nietsverhullende jurk, maar Chiara heeft nog iets meer van zichzelf proberen te bedekken met de zwarte beha.

Aan jullie de vraag: wie droeg het beter? Bekijk beide red carpet looks hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Wie droeg de jurk beter...?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties