0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Begin dit jaar verscheen Beyoncé in de stunning wit kanten jurk van Project Runway deelenemer Michael Costello. Met de look gooide de zangeres hoge ogen en het is dan ook geen verrassing dat andere celebs met de outfit in haar voetsporen willen treden.

Candice Swanepoel was de eerste die volgde. Tijdens de after party van de Victoria’s Secret show verscheen de Angel in een creatie van Zuhair Murad die bijna identiek leek aan de Grammy’s outfit van Bee. Maar, in plaats van een laag uitgesneden rug lag de focus van de jurk van Candice op het decolleté.

Afgelopen vrijdag was de derde aan de beurt. Charli XCX droeg een jurk van Betsey Johnson die als twee druppels water leek op die van de andere ontwerpers. Toch bijzonder dat drie verschillende designers een look in hun collectie hebben die zo identiek aan elkaar is. De vraag is dan ook, wie droeg het beter?

Bekijk alle dames hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik op één van de onderstaande foto’s.

Wie droeg het beter?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties