0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Dit overkwam ook actrices Anna Kendrick en Lara Pulver. Wanneer Anna niet druk in de weer is met haar ‘cups’ neemt ze  uitgebreid de tijd om te shinen op de rode loper. Lara Pulver is in Nederland misschien iets minder bekend, maar fans van de serie Sherlock zullen haar wellicht herkennen als Irene Adler.

Beide dames betraden de rode loper in een opvallend bloemenrokje. Terwijl Irene ervoor koos om haar top te matchen met haar rok ging Anna op avontuur. De Pitch Perfect actrice voegde wat folkloristisch naakt toe aan haar look door voor een see through top te kiezen. Daarnaast ging Anna voor een paar sky high plateau pumps terwijl collega Irene de stripkant op ging met pumps met getekende wolkenprint.

Bekijk de look van beide dames hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Wie draagt het beter...?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties