0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Zo droegen zowel

Jane Fonda als Angelina Jolie dezelfde jurk van Elie Saab. Angelina Jolie werd in een zilveren variant op de rode lopers van de Oscars gespot terwijl de 76-jarige Jane Fonda in een bordeaux rood exemplaar bij de opening van het Cannes Film Festival verscheen.

De 38-jarige Angelina ziet er prachtig uit in de sprankelende jurk, maar lijkt een beetje te verbleken bij de bijna veertig jaar oudere actrice. Jane Fonda mag dan tegen de tachtig zijn, haar figuur is er eentje waar menigeen jaloers op is en in de rode jurk wordt dat zandloperfiguurtje nog eens extra naar voren terwijl de jurk bij Angelina Jolie losjes rond haar ranke lijf hangt.

Daarom aan jullie de vraag. Wie draagt de glitterende jurk van Elie Saab beter? Laat je stem hieronder achter. Zelfde soort jurkje bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties