0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Camila Alves, de vrouw van Matthew McConaughey en actrice Alyssa Milano hadden duidelijk dezelfde gedachten toen zij op de rode loper in dit loei strakke jurkje verschenen. Alyssa Milano beviel onlangs van haar tweede kindje maar schuwt een strak pakje niet. Om haar taille en post baby figuurtje nog eens extra te benadrukken droeg de Charmed ster er nog een korset overheen.

Matthews modellen vrouw, ook in het bezit van twee kleine kinderen, waagde zich niet aan een extra korset maar hield de jurk simpel en classy. Terwijl hubby McConaughey zijn nieuwste bioscoopfilm promoot verdiende Camila een zakcentje bij tijdens een feestje van Dom Perignon in Madrid. Beide beauty’s gingen voor een paar blote benen en dichte pumps.

Bekijk de dames en hun jurkjes hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties