0

who wore it best 150Met zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

It-girl Alexa Chung weet wat de laatste mode is en hoe ze het moet dragen. De it-girl is voor veel vrouwen een inspiratiebron als het gaat om kleding en waarschijnlijk was zij dit ook voor Rinko Kikuchi. Deze Japanse actrice komt veel van jullie misschien niet bekend voor. Ze had een rol in de film Babel en was genomineerd voor de Oscar Beste Vrouwelijke Bijrol. Absoluut geen nobody dus…

De twee dames droegen dezelfde zwart trui met witte bloemen gecombineerd met een rokje. Koos Alexa voor een zwart leren exemplaar, blote benen en gympen, waardoor het geheel er speels uitzag. Rinko ging voor het tegenovergestelde effect en droeg onder de trui een wit overhemd met daaronder een donkergrijze rok, een zwarte panty en zwarte enkellaarsjes. Hierdoor leek de Japanse meer op een Engels kostschol meisje.

Maar, wie draagt de trui beter? Alexa of Rinko? Bekijk beide dames hieronder en laat je stem achter.

Wie droeg het beter?

View Results

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties