0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Deze week werden er twee fashion queens met dezelfde tas gespot. Tina Craig en Kelly Cook de eigenaressen van Snob Essentials zullen wel in hun handen knijpen want niemand minder dan Sarah Jessica Parker en Louise Roe werden gespot met een Croco-embrossed Jewel Box Handbag. Deze fashion kenners hebben de tas goedgekeurd en zijn er dol op. Het kleine tasje is hartstikke geschikt voor bijvoorbeeld een avondje stappen of een fashionable wandeling à la SJP.

Louise Roe nam haar tas mee naar het Power Of Woman Event in L.A. Ze droeg een witte jurk met zwarte strepen met daaronder bijpassende muiltjes. Verder maakte ze haar outfit af met mooie bohémien sieraden. Sarah Jessica Parker werd gespot in een off duty look toen ze haar kinderen naar school bracht. De actrice droeg een lekkere comfortabele trui met enkellaarsjes.

Bekijk de foto’s van de verschillende looks hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Who whore it best?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties