0

Wel of geen designertas? Het is natuurlijk geen écht prangende vraag, maar als 30-something'er heb ik mezelf onlangs wel deze vraag gesteld. Ik ben echt megafan van ZARA, H&M en Mango, maar schoenen en tassen vind ik een ander verhaal. De laatste jaren ontwikkelde mijn smaak en keuze voor bepaalde items zich conform mijn inkomen. Een mooie ontwikkeling vind ik zelf. Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen spaarder en ben enorm van het principe 'je kunt morgen wel onder een tram liggen', dus ik geef mijn zuurverdiende centen graag uit. Aan mezelf en ook aan mijn dochter.

"Ik dacht, dat is echt leuk om
aan haar te geven als ze 18 is."

Die laatste was echt een trigger voor de aankoop van mijn eerste designertas. Ik dacht, dat is echt leuk om aan haar te geven als ze 18 is. En dat bleek een heel goed excuus om aan mezelf te kunnen verantwoorden dat ik een behoorlijk bedrag zou gaan besteden aan een klein leren tasje met een nog kleiner logo'tje erop. Als maanden aasde ik op de Trio van Céline, maar helaas is deze zeer moeilijk verkrijgbaar. Vriendin Bo ging op vakantie naar Cannes.... en heeeeul toevallig ontdekte ik dat daar een winkel van Céline zit. Daar moesten ze die Trio toch wel hebben?

Dus Bo nam haar voor me mee. Ik noem haar 'haar', omdat ze zo schattig is. Hahaha. Ik zal eerlijk zijn: voor mij is ook deze tas gewoon een gebruiksvoorwerp en steek ik niet speciaal een paraplu voor Céline op als we samen aan de wandel zijn. Maar het merkje moet wel altijd voor. Zo ben ik dan weer wel.

Heb jij jezelf getrakteerd op een designertas?

Tekst en beeld: Denise Snel

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties