0

Een tijd was ik super goed bezig met sporten. Twee keer per week met mijn personal trainer en één a twee keer per week zelf. Maar toen kwam de zomer. Ik werd afgeleid door terrasjes, daarnaast was ik super druk met de voorbereidingen van mijn nieuwe site en sporten was er niet meer bij. Maar voordat ik het wist was de zomer voorbij, mijn nieuwe website live en waren alle excuses verdwenen. Reden genoeg om weer te beginnen met sporten zou je denken. Maar die eerste keer weer gaan sporten is en blijft moeilijk voor mij. Herkenbaar? ;-)

Totdat ik een uitnodiging kreeg van Danie Bles om op haar sportschool, Great Club Amsterdam, met haar personal trainer Kenan Jasarevic de Intersport "Back to the rhythm' battle aan te gaan. Met onder andere visagiste Xelly Cabau van Kasbergen en Aranka van der Voorden van #Fitgirlcode.

Sporten met Danie Bles

Sporten met Danie Bles

De foto's zien er heel vrolijk en gezellig uit, maar ik kan je verzekeren dat iedereen er dus echt vól tegenaan ging. Samen met partner in crime Xelly heb ik de battle met pijn en moeite volbracht.

Sporten met Danie Bles

Sporten met Danie Bles

Sporten met Danie Bles

Vanmorgen kwam ik amper uit mijn bed door de spierpijn. Maar ik kan niet ontkennen dat ik na de battle toch weer dat fijne gevoel had wat ik altijd na het sporten heb. Dus ik ben om en ga weer verder met sporten. Wie o wie doet er met mij mee? Laat het mij hieronder weten in een reactie!

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties