0

Deze week weer een drukke weekvlog! Ik ging o.a. naar een modeshow, uiteten met Robert, ik koos 2 winnaars voor mijn zonnebril én ik ging naar Landmarkt in Amsterdam waar ik een hele leuke samenwerking mee heb!

"De producten komen dus direct van de boer, tuinder, slager, visboer én bakker"

Even snel over Landmarkt, dat is een overdekte markt in Amsterdam met lekkere verse én verantwoorde producten. Landmarkt koopt namelijk haar producten in bij kleine ambachtelijke telers en boeren. De producten komen dus direct van de boer, tuinder, slager, visboer én bakker. Zo van het land, uit de zee en uit de oven op de overdekte markt!

Wat ik het fijne vind aan Landmarkt is dat je er naast alle verse en verantwoorde producten ook 'normale' producten kan kopen zoals bijvoorbeeld Coca Cola, Wasa crackers en Calvé Pindakaas. Maar naast diezelfde Calvé pindakaas staat ook een verantwoorde pindakaas zonder palmvet die gemaakt is van echte pinda's. Nieuwsgierig? Kijk snel mee naar mijn vlog!

"Je betaalt dus niet meer dan bij een normale supermarkt"

Ik heb een rondleiding gehad van één van de initiatiefnemers van Landmarkt en ik ben dus helemaal enthousiast! Waarom?

  • Omdat je er lekkere én verse producten kunt kopen
  • Je betaalt niet meer dan bij een normale supermarkt
  • Je kunt er ook 'gewone' boodschappen doen, zodat je daarvoor niet meer naar een andere supermarkt hoeft te gaan
  • Hele fijne, gezellige en persoonlijke sfeer met goed advies over de producten
"Dus 100% appelsap zonder toevoegingen! Verser wordt het niet toch?"

Bij alle verse producten (zie de foto's hieronder) zie je welke boer de producten produceert en waar het vandaan komt. Zoals deze appelsap. De appels worden geproduceerd door boer Erik Drogenbroek en worden vervolgens geperst door Albert Schulp en daarna wordt het zo de fles in geschonken en verkocht bij Landmarkt. Dus 100% appelsap zonder toevoegingen! Verser wordt het niet toch?

Landmarkt appelsap
Deze borden hangen door de hele winkel bij verse producten en laten dus zien welke boer of teler de producten heeft geproduceerd

Landmarkt appelsap
100% verse appelsap van boer Erik en Albert

Ben je net zoals ik ook enthousiast geworden? Neem dan een kijkje bij Landmarkt's Versmarkt in Amsterdam-Noord aan Schellingwouderdijk 339 of bij Landmarkt's Stadsmarkt aan Van Woustraat 103. Online bestellen kan binnenkort ook, maar daarover houd ik je op de hoogte!

www.landmarkt.nl

#AnnicvwAd

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties