0

Amsterdam – We kennen Halloween als hét Amerikaanse verkleedfeest. Op 31 oktober verkleden jong en oud zich om een leuke en enge nacht tegemoet te gaan. Maar wat valt er op die dag eigenlijk te doen in Nederland? Ook wij zijn wel in voor een één-daagse make-over! Wij hebben een paar leuke, spooky events voor je op een rijtje gezet, waardoor jouw weekend wat extra pit krijgt.

Als je zin hebt in een lekker griezelig maar gezellig feestje moet je bij het Westergasterrein zijn. Daar kan je op 29 oktober van 22:00 tot 07:00 feesten tijdens de Amsterdam Halloween Party 2011. Dit jaar staat het geheel in het teken van Zombies, oftewel: The Walking Dead! Tickets zijn hier verkrijgbaar voor €27,50 per stuk.

Geheel in zombie thema!

Op 29 oktober kan je je ook vertonen bij het Odeon Theater in Amsterdam, waar alweer de 11e editie van de Halloween Freak Show plaatsvindt. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 05:00. Tickets zijn hier verkrijgbaar voor €19,50 per stuk.

Als wat voor griezelig figuur ga jij?

Ben je niet zo weg van al die spooky feesten, maar hou je wel van het Halloween gevoel? Pathé organiseert voor de derde keer de Halloween Horror Show, een heuze Halloween film marathon. De films Don’t Be Afraid of the Dark, The Thing, 11:11:11 en Wake Wood worden allemaal gedraaid in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Kom je niet uit Amsterdam? No worries: andere deelnemende bioscopen zijn: Pathé Schouwburgplein Rotterdam, Spuimarkt Den Haag, Scheveningen, Rembrandt Utrecht, Groningen, Eindhoven, Tilburg, Helmond, Zwolle en Arnhem.

Of ga je voor een ouderwetse scary movie?

Hoe ga jij dit weekend verkleed?

www.amsterdamhalloween.nl
www.amsterdamspook.com
www.horrorshow.nl

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties