0

snooki 2 150Nicole Polizzi, beter bekend als Snooki, kennen we allemaal uit het MTV reality programma Jersey Shore. Hier leerden we haar kennen als een party animal, maar ook als een toegewijde moeder en verloofde. Dit weekend stapte de reality ster in het huwelijksbootje met haar grote liefde.

Snooki, die gek is op tijgerprintjes, steentjes en hot pink, hield een trouwceremonie die we niet bij haar verwacht hadden. Het thema van haar feest was namelijk Great Gatsby, compleet met een whisky- en sigarenbar. Niet één, maar twee verschillende trouwjurken droeg Nicole op haar grote dag. Beide in het wit, wat ook als een verrassing kwam.

Al haar Jersey Shore collega’s waren te gast op de bruiloft, zoals Deena, JWoww en Sammi ‘Sweetheart’ die zelfs de bruidsmeisjes waren van Snooki. Een aantal deelde kiekjes van het Great Gatsby feest op hun sociale media, waardoor we zagen dat Ronnie en de verloofde van JWoww perfect matchten met hun pakken. Nicole zelf liet de foto’s van haar bruiloft zien op haar eigen website.

Ben je benieuwd naar de grote dag van Snooki? Bekijk dan de foto’s hieronder.

 • snooki 4
 • snooki 1
 • snooki 2
 • snooki 3
 • Congratulations @snookinic you looked so gorgeous Mrs. LaValle emoji️ #gatsby #family @jennijwowwmtv @sammisweetheart @r
  Deena Nicole: "Congratulations @snookinic you looked so gorgeous Mrs. LaValle #gatsby #family @jennijwowwmtv @sammisweetheart @realronniemagro @djpaulyd"
 • It wasn't on purpose, we swear!!!
  Ronnie Magro: "It wasn't on purpose, we swear!!!"
 • Thank you @bandbjewelry for our gorgeous wedding rings emoji we couldn't be happier!!
  Snooki: "Thank you @bandbjewelry for our gorgeous wedding rings we couldn't be happier!!"

www.snookinicole.com/

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties