0

WEDDING Olivia Palermo gaat trouwen met haar Johannes HueblEr zijn natuurlijk verschillende manieren om iemand ten huwelijk te vragen. In een restaurant met een ring in een champagneglas (lekker cliché) of tijdens Oud en Nieuw op een tropisch eiland behoren bijvoorbeeld tot de opties.

Dat laatste is precies wat Johannes Huebl bij zijn liefje Olivia Palermo heeft gedaan. Laatst deelden we foto’s van de twee lovebirds op het strand van St. Barths waar ze heel verliefd keken en dat kan ook wel kloppen; de twee zijn na vijf jaar nog steeds dol op elkaar en dat geluk wordt nu bezegeld met een huwelijk.

Johannes plaatste een filmpje van Olivia op Instagram waarop te zien is dat ze blij rondloopt op het tropische eiland en de ring aan de camera showt. “Happy New Year to everybody and this is how we celebrate it: OP said Y E S”, schrijft hij erbij. Nou dat kan maar één ding betekenen!

Wanneer het koppel gaat trouwen en andere details zijn nog niet bekend maar wij kijken uit naar een stijlvol huwelijk! Realityster collega’s Whitney Port en Lauren Conrad zijn trouwens toevallig ook in 2013 verloofd.

Klik op deze foto om de video te bekijken!

Klik op deze foto om de video te bekijken!

www.instagram.com/johanneshuebl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties