0

WEDDINGDaar komt de bruid, daar komt de bruid… Lauren Conrad stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met haar grote liefde William Tell. Voor een reality ster ging deze bruiloft nogal onopgemerkt voorbij, maar nu zijn er dan toch eindelijk beelden van ‘the dress’ opgedoken.

US Weekly was bij de romantische gebeurtenis aanwezig en brengt nu een aantal foto’s van de jurk en de ceremonie naar buiten. Mrs. Tell droeg een mouwloze kanten jurk met een lange sluier. Haar lokken droeg Lauren in haar signature look, lang, blond, scheiding in het midden en met een glamorous krul.

Het magazine beschrijft de bruiloft als rustic-chic en voorspelt voor ons Pinterest fanaten dat er obsessief gepint zal gaan worden. Zo waren er namelijk talloze persoonlijke touches, zoals zelfgebakken appeltaart in plaats van een traditionele witte taart met een poppetje van een bruidspaar erop. Ook was er voor iedereen een vintage zakdoekje om heel stijlvol de tranen mee te deppen.

Samen met wedding planner Cassandra Herschenfeld kreeg het droomhuwelijk van Lauren vorm. Blijkbaar was de voormalige reality ster zeer tevreden met haar werk, want Cassandra mocht ook meteen bruidsmeisje zijn. Jammer genoeg verklapt US Weekly niks over de Bridezilla streken van Lauren, maar misschien waren die er dan ook wel niet.

Lauren droeg een bruidsjurk die speciaal voor haar ontworpen werd door Badgley Mischka. Bekijk de schets, de cover van US Weekly én de complete trouwjurk hieronder.

  • lauren_weddingdress
  • Ontwerp van de bruidsjurk van Badgley Mischka voor Lauren Conrad
    Ontwerp van de bruidsjurk van Badgley Mischka voor Lauren Conrad
  • MTIzMDQ5NjY1MjAxMDc5ODIw

www.usmagazine.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties