0

Scott Disick Kourtney Kardashian huwelijk 150Terwijl haar zusjes binnen no-time in het huwelijksbootje stappen, moest Kourtney Kardashian (34) er niet aan denken om haar ja-woord te geven aan Scott Disick (30). Natuurlijk heeft de beste man flinke kuren gehad maar hij is wel de vader van haar twee kinderen én ze zijn al zeven jaar bij elkaar.

Nu lijkt het erop dat hij haar eindelijk over heeft kunnen halen om met hem te trouwen. De bachelor en bachelorette party zou zelfs al afgelopen 22 februari hebben plaatsgevonden in New York. Volgens Life&Style denken de twee eraan om het huwelijk te houden op het landgoed van goede vriend Joe Francis in Punta Mita (Mexico).

Kourtney en Scott willen volgens Life&Style alles behalve een groot huwelijk. Volgens de geruchten hebben ze wedding planner Sharon Sacks, die ook verantwoordelijk was voor de bruiloft van Khloé en Lamar, ingeschakeld om de ceremonie tot in de puntjes te verzorgen.

Waarom ineens die ommezwaai van Kourtney? Een vriendin vertelde aan Life&Style: “Het gaat erg goed tussen hun en Scott gedraagt zich.” De voormalige badboy verloor in een korte tijd allebei zijn ouders. “Kourtney beseft dat zij alles is wat hij nog heeft. Daardoor is ze alles anders gaan zien.”

Of het huwelijk ook wordt gefilmd door E! of dat ze het écht helemaal low-key willen houden, is niet bekend.

Kourtney en Scott op 24 februari in New York

Kourtney en Scott op 24 februari in New York

Kourtney en Scott op 22 februari in New York

Kourtney en Scott op 22 februari in New York

Scott Disick Kourtney Kardashian huwelijk 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties