0

Nicole Scherzinger avaNicole Scherzinger en haar vriend Lewis Hamilton hebben al een tijdje een knipperlichtrelatie. Dat blijkt ook wel, want de F1-coureur is al drie keer voor zijn vriendin op de knieën gegaan, maar iedere keer werd hij afgewezen… Pijnlijk!

Hoewel de voormalige Pussy Cat Doll-zangeres Lewis Hamilton’s aanzoeken eerder dus nog afwees, lijkt ze nu dan toch eindelijk gezwicht te zijn. Echter moet ze er wel wat voor over hebben. Het koppel wil namelijk samen in Zwitserland gaan wonen, waar Lewis racet.

The plan is they are going to live together in Switzerland and travel together when Lewis is racing”, vertelt een insider. Nicole’s carrière zal dus op een laag pitje komen te staan, maar volgens dezelfde informant is ze er klaar voor om haar aanstaande echtgenoot aan te moedigen op het parcours.

De bruiloft tussen de 35-jarige Nicole en haar acht jaar jongere verloofde staat gepland in augustus. Lewis hoeft dan namelijk drie weken niet te racen en dus is er tijd voor een (hopelijk) grote zomerceremonie!

Lewis en Nicole in maart 2013

Lewis en Nicole in 2013

Nicole Scherzinger

Lewis en Nicole in 2012

Leiws en Nicole in 2011

Lewis en Nicole in 2011

Lewis en Nicole in 2010

Lewis en Nicole in 2010

Lewis en Nicole in 2009

Lewis en Nicole in 2009

Lewis en Nicole in 2008

Lewis en Nicole in 2008

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties