0

tom ford getrouwd 150Als ontwerper bij Gucci maakte Tom Ford furore. Heel de wereld wou zich in kleding van het Italiaanse modehuis hullen, waaronder groot fan Victoria Beckham, en zijn campagnes voor Gucci waren controversieel maar zeer succesvol. Nu staat hij aan het roer van zijn eigen merk.

Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw, wordt wel eens gezegd en dat is bij Tom Ford (52) ook het geval (maar dan een man). De ontwerper en zijn partner Richard Buckley (66) leerden elkaar in de jaren ’80 kennen en zijn sindsdien een koppel. Na 27 jaar samen te zijn en een kind, zijn de lovebirds nu eindelijk getrouwd!

Tom Ford maakte het gisteren en passant bekend tijdens een presentatie in de Apple store in Londen, net zoals de manier waarop hij ineens aankondigde een kind te hebben. Wanneer de ceremonie plaats heeft gevonden en wie er uitgenodigd waren, is niet bekend. Wel vertelde hij iets over de lokatie. “I know that (gay marriage) was just made legal in the UK, which is great. We were married in the States.

  • tom ford getrouwd 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties