0

Wat lunch jij? Ik merk vaak dat ik mijn lunch niet goed voorbereid. Dan maar weer een kaascroissant van de bakker om de hoek, maar eigenlijk wil je natuurlijk iets wat voedzaam is en gezond. Daarom vroeg ik Nina Pierson, van de succesvolle SLA formule, wat zij eet.

"Omdat ik vegetariër ben zorg ik er wel voor dat ik genoeg proteïne binnen krijg."

Nina: "Voor de lunch probeer ik altijd zo gevarieerd mogelijk te eten. Het liefst begin ik een half uur voor de lunch met een gezonde smoothie. Deze haal ik tegelijk met m'n lunch bij SLA. De Pink Smoothie met aardbeien of de Green Breakfast Smoothie met quinoa flakes, avocado, spinazie en banaan zijn m'n favoriet."

 De Pink Smoothie met aardbeien
De Pink Smoothie met aardbeien

"Daarna ga ik voor een salade! Omdat ik vegetariër ben zorg ik er wel voor dat ik genoeg proteïne binnen krijg. Vaak door een extra portie linzen in m'n salade. Op dit moment is de vegan falafel bij SLA m'n favoriet. Als ik niet bij SLA haal dan maak ik meestal op kantoor een salade en eet ik wat crackers met geitenkaas."

vegan falafel SLA
De vegan falafel bij SLA

SLA Amsterdam
SLA Amsterdam

Bij SLA kun je ook terecht voor take-away. Dan kun jij ook genieten van die heerlijke vegan falafel. Vertel het ons: wat lunch jij?

Tekst en beeld: Denise Snel

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties