0

Elke ochtend voor ik de deur uit ga denk ik: Wat moet ik vandaag weer lunchen? Reden genoeg om mijn zusje Elise, oprichtster van ModeMusthaves.com, naar inspiratie te vragen. Dus ik vroeg haar, wat eet jij op een gemiddelde (werk)dag als lunch?

Hou op schei uit… Als ik op ModeMusthaves HQ ben is mijn modus werken en knallen en denk ik vaak niet eens aan eten (dit haal ik ’s avonds wel weer in denk ik dan, want ik ben gek op avondeten met m’n lover, vriendinnen of familie). Het is soms zo erg dat ik amper hap door mijn keel krijg, houdt je wel in shape, maar natuurlijk super slecht!! Don’t try this at home ;-)

"Het is soms zo erg dat ik amper hap door mijn keel krijg, houdt je wel in shape"

Laatste tijd zijn wraps mijn favoriet: meergranen wrap, mango chutney, biologische kipfilet, komkommer, feta en tomaatjes. Snel in elkaar te bouwen en het is echt smmmmmullen! Ik ben gek op biologisch eten, maar dat is nog al een dure hobby, dus probeer het af te wisselen met producten waar geen E-nummers in zitten. Mijn favoriete lunch haal ik, als ik thuis werk, een broodje bij Cora op de Prinsengracht. Ook niet bepaald goedkoop, maar wel super lekker en meer dan waard. Aanrader!

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties