0

Elke ochtend voor ik de deur uit ga denk ik: Wat moet ik vandaag weer lunchen? Reden genoeg om ondernemer Aranka van der Voorden, oprichtster van #FITGIRLCODE én haar sportmerk Jogha, naar inspiratie te vragen. Dit is een heerlijke en gezonde wrap die je in een handomdraai klaar maakt. Zo bereid je haar Wonderful Wrap...

Ingrediënten
1 volkoren wrap
2 eetlepels zelfgemaakte roomkaas
1 eetlepel rode pesto
3 zongedroogde tomaatjes
2 handjes rucola
1 handje zonnebloempitten
50 gram gerookte zalm
1 gebakken ei
Peper en zout
Paprikapoeder

Voor de roomkaas
2 eetlepels zuivelspread
1 eetlepel gehakte bieslook
Peper en zout
2 theelepels olijfolie

Bereidingswijze
Hak de bieslook in smalle ringetjes en stop deze samen de overige ingrediënten voor de roomkaas in een kommetje. Roer dit goed door elkaar totdat alles goed gemengd is. Snijd dan de zongedroogde tomaatjes en gerookte zalm in wat kleinere stukjes. Besmeer de wrap met de zelfgemaakte roomkaas en verdeel de rode pesto, zongedroogde tomaatjes, rucola, gerookte zalm een zonnebloempitten over de wrap. Bak tot slot een eitje met wat paprikapoeder en leg ook deze op de wrap. Strooi er nog wat peper en zout overheen et voilà, klaar is jouw Wonderful Wrap!

Eet smakelijk! Heb jij voor mij een goeie inspiratie tip voor een heerlijke lunch? Laat het hieronder in een reactie weten. Als je er een mooie foto van hebt, mail deze dan met het recept naar [email protected] en wie weet plaatsen we jouw lunch tip op Annicvw.com!

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties