0

WARDROBE REPORT YaelVind jij het ook altijd leuk om in iemands garderobe te kijken? Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Elke maandag kijken we binnen bij een echte fashionista om zo inspiratie op te doen voor onze eigen kledingkast.

Yaël was tot eind mei een belangrijke en gezellige schakel in het team van I Love Fashion News! Ze is een echte do-it-yourselfer, wat je ook terug ziet in haar kledingkast. Zo heeft Yaël een kamer omgetoverd tot echte kledingkamer waar haar creativiteit in terug te zien is. Haar kleding hangt niet in een saaie kast; nee, ze heeft een boomtak die dient als kledingrek!

Ze houdt van vintage items en ook houdt ze ervan om kledingstukken een eigen twist te geven. Oude ‘saaie’ jasjes en bloesjes maakt zij uniek door er leuke veertjes of printed stofjes op te naaien.

Benieuwd naar die customized items en de rest? Bekijk haar hele wardrobe hieronder!

1. Omdat ik nog student ben en ik dan natuurlijk niet erg veel geld heb voor dure kleding zul je geen designer kleding in mijn kast vinden! Om er zonder designer kleding ook leuk uit te zien probeer ik dat vaak creatief op te lossen

Omdat ik nog student ben en ik dan natuurlijk niet erg veel geld heb voor dure kleding, zul je geen designer kleding in mijn kast vinden! Om er zonder designer kleding ook leuk uit te zien, probeer ik dat vaak creatief op te lossen.

2. Dit zijn mijn 3 favoriete hoeden op mijn zelf gemaakte schommel in huis.Vooral in de winter met regen en slecht weer draag ik graag een hoed!

Dit zijn mijn drie favoriete hoeden op mijn zelfgemaakte schommel in huis. Vooral in de winter met regen en slecht weer draag ik graag een hoed!

3. In deze kast staan een aantal van mijn schoenen, een hip volkswagenbusje waar ik stiekem fan van ben en links hangt mijn favoriete goosecraft jasje

In deze kast staan een aantal van mijn schoenen, een hip volkswagenbusje waar ik stiekem fan van ben en links hangt mijn favoriete goosecraft jasje

4. Ik draag vaak doeken en  haarbanden, dit zijn mijn favorites!

Ik draag vaak doeken en haarbanden, dit zijn mijn favorites!

5. Deze magazines zorgen voor inspiratie. Het zijn vak bladen vol met creatieve invloeden voor in je huis of je garderobe!

Deze magazines zorgen voor inspiratie. Het zijn vakbladen vol met creatieve invloeden voor in je huis of je garderobe!

6. HIer liggen mijn broeken en hempjes, en wederom weer een sfeervol volswagenbusje

Hier liggen mijn broeken en hempjes en wederom weer een sfeervol volswagenbusje.

7.-Omdat-ik-een-leuke-manier-wilde-om-mijn-kleding-op-te-hangen-heb-ik-een-tak-gevonden-in-het-bos-en-die-met-touw-aan-het-plafond-gemaakt.-Dit-zorgt-voor-een-creatieve-sfeer-in-mijn-kleding-kamer!

Omdat ik een leuke manier wilde om mijn kleding op te hangen, heb ik een tak gevonden in het bos en die met touw aan het plafond gemaakt. Dit zorgt voor een creatieve sfeer in mijn kledingkamer!

8. Ik houd erg van truien en vooral in het grijs, zwart en met glitters

Ik houd erg van truien en vooral in het grijs, zwart en met glitters.

9. Graag struin ik kleine marktjes af opzoek naar leren vintage tasjes, ik ben gek op van die oude leren tassen

Graag struin ik kleine marktjes af, op zoek naar leren vintage tasjes. Ik ben gek op van die oude leren tassen.

10

11. Overzicht van mijn kleding kamer

Overzicht van mijn kledingkamer

12. Dit schattige bh'tje heb ik laatst bij H&M gekocht, staat ontettend mooi bij een topje met open rug

Dit schattige bh’tje heb ik laatst bij H&M gekocht, staat ontzettend mooi bij een topje met open rug.

13. Dit is een van mijn favoriete shirtjes, deze heb ik voor 3 euro gekocht op een marktje van Sissy boy. Ik vind het leuk om voor weinig leuke items te scoren die niemand anders heeft

Dit is een van mijn favoriete shirtjes, deze heb ik voor 3 euro gekocht op een marktje van Sissy boy. Ik vind het leuk om voor weinig leuke items te scoren die niemand anders heeft.

14. Ik maak ook veel jasjes zelf, of pimp oude spijkerjasjes die ik op de markt koop. Dit zijn twee voorbeelden van gepimpte jasjes.

Ik maak ook veel jasjes zelf of pimp oude spijkerjasjes die ik op de markt koop. Dit zijn twee voorbeelden van gepimpte jasjes.

15. Ook deze twee blousen heb ik zelf gecostumized met stof en studs. Ik vind het leuk om kleding net iets anders te maken, en zo wat orginieler

Ook deze twee blousen heb ik zelf gecostumized met stof en studs. Ik vind het leuk om kleding net iets anders te maken en zo wat origineler.

16. Ik ben ook dol op jasjes, kan er geen genoeg van krijgen. Dit is een greep uit mijn jasjes collectie vol leren, stoffen en bonte jasjes!

Ik ben ook dol op jasjes, kan er geen genoeg van krijgen. Dit is een greep uit mijn jasjes collectie vol leren, stoffen en bonte jasjes!

17. 5 van mijn favoriete shorts op de schommel. Van Zara, H&M, Levis en Just Female

Vijf van mijn favoriete shorts op de schommel. Van Zara, H&M, Levis en Just Female.

18. Ik heb ook een kleine bikini tik, dit zijn mijn nieuwste bikini's die ik dus deze zomer gekocht heb… Bijna allemaal voor 5 of 10 euro in italie gekocht op een gezellige strand kar

Ik heb ook een kleine bikini tik, dit zijn mijn nieuwste bikini’s die ik dus deze zomer gekocht heb… Bijna allemaal voor 5 of 10 euro in Italië gekocht op een gezellige strand kar.

19. Ook heb ik een kleine, lange rokken tik…lijkt zo wel klein marokko nu ik ze uitgestald heb op mijn bank

Ook heb ik een kleine, lange rokken tik… Lijkt zo wel klein Marokko nu ik ze uitgestald heb op mijn bank.

20. Als laatste hier mijn creatieve hoek, hier staat mijn naaimachine die ik van oma heb gehad, een super vet boek om indiase motieven te naaien en hier lggen al mijn kraaltjes, veertjes en 'costumize' atributen

Als laatste hier mijn creatieve hoek. Hier staat mijn naaimachine die ik van oma heb gehad, een super vet boek om Indiase motieven te naaien en hier liggen al mijn kraaltjes, veertjes en ‘costumize’ atributen.

21. Hier draag ik een rok van de Brandy & Melville, jasje van modemusthaves, hoed van mijn vriend en topje van just female

Hier draag ik een rok van de Brandy & Melville, jasje van ModeMusthaves, hoed van mijn vriend en topje van Just Female.

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties