0

WARDROBE REPORT The Girl With The Fashion FrecklesVind jij het ook altijd leuk om in iemands garderobe te kijken? Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Elke maandag kijken we binnen bij een echte fashionista om zo inspiratie op te doen voor onze eigen kledingkast.

Deze week bewonderen wij de kast van Karlijn van The Girl With The Fashion Freckles. Ze heeft een schoenentik en bewaard al haar items het liefst op kleur. Haar favoriete colbert is van SuperTrash. Bekijk alle foto’s snel hieronder!

sieradenkistje

Een deel van mijn sieraden berg ik op in dit kistje, het kistje zit nooit dicht want ik vind het leuk om mijn sieraden uit te stallen.

Naast het kistje liggen nog wat grote kettingen en mijn brillen. De Ray-Ban is echt mijn favoriete zonnebril, hij staat bijna overal leuk bij.

Mijn schoenen staan altijd uitgestald in mijn kamer, laarzen bij elkaar gesorteerd op korte of lange laarzen en verder mijn gympen bij elkaar en mijn hakken bij elkaar. Lekker overzichtelijk.

Mijn hakken staan gesorteerd op kleur, rood, bruin, zwart.. als ze maar hoog zijn. Hakken kan je nooit genoeg van hebben.

Hoe sexy ik ze ook vind, ik hou het niet de hele dag vol op hakken. Dus gaat mijn schoenenverslaving verder met sneakers en laarzen. Heerlijk om één soort schoen in meerdere kleuren te hebben.

Deze beauty’s heb ik niet zo lang geleden gekocht bij de Zara uitverkoop. Ik was eigenlijk vrij blut, maar voor de helft van de prijs kon ik ze niet laten staan.

Deze hakken van de H&M zijn lekker voor overdag, ze zijn stevig en hebben een niet al te hoge hak. Perfect voor een dagje shoppen in de stad.

Dit is mijn kledingkast... hij is al bijna te vol. De grote spiegel in het midden is super handig, ik pak iets uit de kast en kan het meteen zien hoe het staat.

Mijn shirts liggen op kleur gesorteerd, dit is lekker overzichtelijk. Zoals je ziet heb ik vooral veel basic shirts. Deze combineer ik vaak met een mooi blousje.

Mijn broeken ook weer op kleur gesorteerd. Mijn favorieten zijn mijn rode broek en mijn leren hotpants.

Mijn sjaals bewaar ik op mijn paspop. Mijn favoriet is die met panterprint en sjaals met doodshoofdjes kan ik ook nooit laten liggen.

Ik ben dol op colbertjes, tweedjasjes en leren jacks. Er past dan ook echt niets meer bij.

Nog iets waar ik dol op ben, clutches. Een aparte clutch is perfect om je outfit af te maken.

Dit tasje zag ik en ik wilde het meteen hebben.. Geïnspireerd op de 'knuckle' clutch van hoe kan het ook anders: Alexander McQueen.

Dit is een van mijn laatste outfits. Hier draag ik de clutch die ik hierboven al liet zien.

Dit hier is mijn favoriete colbert; met slangenprint van Supertrash. Omdat het colbert vrij druk is draag ik het met een simpele witte blouse en een chino broek.

Deze outfit is iets gewaagder, ik droeg hem met Valentijn. Het rode leren jack heb ik nu ongeveer twee jaar en ik heb er al enorm veel plezier aan beleefd.

thegirlwiththefashionfreckles.blogspot.com

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties