0

WARDROBE REPORT Oumayma van The Fashion DistrictVind jij het ook altijd leuk om in iemands garderobe te kijken? Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Elke maandag kijken we binnen bij een echte fashionista om zo inspiratie op te doen voor onze eigen kledingkast.

Deze week bewonderen wij de kast van Oumayma van The Fashion District. Ze heeft een aantal fijne Chanel items en een hele mooie collage met haar mode inspiratiebronnen. Ook is ze dol op tweedjasjes.

Bekijk haar complete wardrobe hieronder!

I love tweed jackets!

I love tweed jackets!

print tops

I love print tops! Dit zijn een paar van mijn favoriete print tops die ik vaak draag. Ik draag ze meestal onder een leer jasje of boven een leren rok. Een mooie statement ketting er bij en een paar mooie boots en je outfit is compleet.

tie-dye

Ik draag meer broeken dan rokken. Dit zijn mijn favoriete broeken die ik op dit moment het meeste draag. De twee van onder is een tie-dye die ik zelf heb gemaakt.

sweaters

In de winter draag ik deze sweaters maar al te graag. Ze zijn fashionable en ook nog eens warm!

bloesjes

Een deel van mijn bloesjes collectie.

versace hm

Ik hou van lekker opvallende items. Mijn Versace for H&M jasje is daarom ook echt mijn favoriete item.

hakken

Dit zijn een aantal hakken uit mijn schoenen collectie die ik het meeste draag. Ik kan niet wachten tot dat ik de neon hakken weer kan dragen!

favoriete schoenen

Op dit moment zijn dit echt mijn favoriete schoenen. Ik draag ze heel vaak en staan super onder elke outfit. Ze zijn ook nog eens lekker comfortabel!

laarsjes

Dit zijn de laarsjes die ik het meeste draag.

giuseppe zanotti

Soms als ik geen zin heb ik hakken pak ik mijn sneakers uit de kast. Dit zijn mijn favoriete sneakers. Ze zijn van Giuseppe Zanotti.

statement kettingen

Ik heb al mijn statement kettingen in een Marokkaanse tajine zitten. Statement kettingen draag ik al te draag omdat ze je outfit helemaal compleet maken.

chanel 2.55 jumbo

Dit is mijn favoriete tas.: de Chanel 2.55 jumbo tas. Deze tas draag ik het meest. Zowel naar school, werk of een feestje.

favoriete sieraden

Een aantal van mijn favoriete sieraden. Boven zilver en onder goud.

fashion corner

Een kleine preview van mijn zogenaamde 'fashion corner'. Al mijn favoriete idolen en items heb ik samengevat in dit collage.

recente looks

Een van mijn recente looks.

www.thefashiondistrict.tk

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties