0

WARDROBE REPORT Mirte van Fashion MindVind jij het ook altijd leuk om in iemands garderobe te kijken? Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Elke maandag kijken we binnen bij een echte fashionista om zo inspiratie op te doen voor onze eigen kledingkast. Deze week bekijken we de kast van Mirte van Fashion Mind.

Mirte heeft een basic maar edgy stijl. Ze houdt niet van warme winterjassen maar wel van zwart. Bekijk haar wardrobe hieronder!

Hier zie je een selectie uit mijn schoenenkast. Zoals je ziet houd ik erg van zwarte hakken. Iets anders draag ik eigenlijk niet. Dit zijn op dit moment de schoenen die ik het meeste draag.

Iets wat in mijn kast echt niet kan ontbreken zijn een aantal mooie basic t-shirts! Ik vind het prachtig om op een jeans of leren broek te dragen. Maar je kan ze ook eindeloos combineren. Musthave!

Om te beginnen, mijn leren jasjes. Het mag wel duidelijk zijn dat ik enorm houd van leren jasjes. Ik blijf je maar kopen. Mijn laatste aanwinst is de linker met spikes van Asos.com

En dit zijn mijn andere jassen. Het klopt dat er niet echt lekkere warme winterjassen tussen zitten, omdat ik die eigenlijk gewoon niet heb. In de winter draag ik vaak een vestje onder een jasje om warm te blijven. Een mooie warme winterjas is zeker nog iets op mijn wishlist, maar vaak vind ik ze gewoon niet zo mooi.

Dit zijn mijn vier favorieten van dit moment.

Details van mijn favoriete broeken

Mijn favoriete items 'in actie'. Mijn nieuwste leren jasje uit de sale van Asos.com en een cross bangle uit mijn eigen webshop.

Dit zijn de broeken die ik op dit moment het meeste draag. Ik ben echt een broeken persoon en draag eigenlijk bijna nooit rokjes of jurkjes. Ik houdt erg van stoere broeken met mooie details

Omdat ik erg houd van basic outfits, houd ik ervan om het geheel op te leuken met mooie edgy accessoires. Deze komen bijna allemaal uit mijn eigen webshop.

Dit zijn mijn favoriete sieraden en horloge op dit moment. Zoals je ziet houd ik van stoere edgy sieraden. ook deze komen allemaal uit mijn webshop. Behalve de twee cuffs, deze zijn van H&M.

Wat kleding betreft is de winter absoluut niet mijn favoriete seizoen. Maar om mezelf warm te houden heb ik natuurlijk wel een aantal warme sweaters.

Het mag dan nu wel winter zijn, ik vond dat deze favorieten niet konden ontbreken in mijn wardrobe report. In de zomer leef ik in shortjes! Ik kan niet wachten tot het weer zover is.

Mijn vier favoriete tassen op dit oment. ook deze zijn weer allemaal zwart. Ik houd van zwart!

Ik in een outfit. Ook dit is een van mijn favoriete sweaters van dit moment!

www.fashion-mind.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties