0

WARDROBE REPORT Lian van Fashion HoaxVind jij het ook altijd leuk om in iemands garderobe te kijken? Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Elke maandag kijken we binnen bij een echte fashionista om zo inspiratie op te doen voor onze eigen kledingkast. Deze week bekijken we de kast van de Lian van Fashion Hoax.

Lian zag je laatst al op I Love Fashion News verschijnen als Fashionista Of The Week met het gevolg dat we reuze nieuwsgierig waren naar de items in haar garderobe. Zo is ze dol op haar Marc by Marc Jacobs tas omdat ze er een speciale herinnering aan heeft.

Nieuwsgierig naar de rest? Bekijk dit hieronder!

Mijn meest nieuwe en favoriete items hangen aan mijn kledingrek. De rest zit weg gepropt in een kledingkast. Ik wil uiteindelijk een hele muur bestaande uit kledingrekken, ik vind het overzicht handig. Als ik mijn kleding niet zie vergeet ik ze vaak!

 

Mijn favoriete truien van onder andere H&M, Topshop en Shampalove

Mijn Topshop army sweater

Mijn meest gedragen jeans. Ik hou van basic jeans, maar ik vind het wel leuk om ze wat op te spicen met gaten en scheuren.

Drie outfits met 'ripped jeans'

Mijn favoriete tops en blouses van dit moment van onder andere H&M, Mango en Zara

Een deel van mijn schoenencollectie. Niet al mijn schoenen pasten op de foto ;). Dit zijn van favoriete heels van onder andere Zara, Nelly en H&M

Mijn nieuwe aanwinst: Zara country booties

Ik hou ook van flats. Vooral de loafertrend heeft me gepakt afgelopen jaar zoals je kunt zien.

Een aantal van mijn jassen. Ik hou van de oversized-coats trend. Deze jassen zijn onder andere van Mango, Calvin Klein, Goosecraft, Zara en het spijkerjasje is van mijn moeder ;)

Mijn Calvin Klein jas, Mango jas en H&M jas

Mijn favoriete winter accessoires. Het overgrote deel komt van H&M. Ik wou een large burgundy shawl, dus heb twee dezelfde aan elkaar geknoopt ;)

Mijn favoriete sieraden. Met sieraden ben ik erg into 'less is more'. Ik geef niet veel geld uit aan sieraden. Het Marc by Marc Jacobs horloge en de Swarovski ring kostten natuurlijk wel wat. Ik heb beiden gekregen van mijn vriend. De ring kreeg ik toen hij mij 'verkering vroeg', een ring met een flinke lading ;)

Mijn favoriete tassen van onder andere H&M, Warehouse, Zara en mijn meest favoriete tas van Marc by Marc Jacobs. Niet alleen favoriet vanwege zijn uiterlijk, ook omdat ik 'm kocht in New York. Een tas met een mooie herinnering.

Dé Marc by Marc Jacobs tas.

fashionhoax.creatorsofdesire.com

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties