0

WARDROBE REPORT Larissa van Kittehs CupcakesVind jij het ook altijd leuk om in iemands garderobe te kijken? Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Elke maandag kijken we binnen bij een echte fashionista om zo inspiratie op te doen voor onze eigen kledingkast. Deze week bekijken we de kast van Larissa van KittehsCupcakes.nl.

Larissa heeft een volgens eigen zeggen kleine kast, maar die is wel zelfgemaakt door haar vader. De garderobe zit bomvol allemaal leuke items! Bekijk de foto’s hieronder.

jasjes en nog wat jasjes

Jasjes en nog wat jasjes! Zoals je kan zien hou ik wel van het army-thema;)

dikke truien

Gedurende het jaar wissel ik af wat er in de kast hangt, daarom hangt het nu vol met diverse dikkere truien. Heerlijk!

handgemaakte kast

Ik heb geen extreem grote kast, maar er is mee te werken. Deze is handgemaakt door mijn vader!

camden jasje

Dit army jasje kocht ik in Camden en heb ik zelf bestud met sterren-studs.

sneakers

Ik ben dol op sneakers!

hakken

Ik draag eigenlijk amper hakken, de eerste twee zijn van een website waar ik ambassadeur voor ben en de rechter vind erg leuk door het enorme plateau.

platte schoenen

Platte schoenen! Vooral loafers vind ik erg fijn en de studded booties (Chloé inspired) zijn ook erg leuk!

all stars

De Converse All Star is echt mijn 'all-time' gymp en draag ik al jaren. Is een paar versleten? Gewoon het paar opnieuw kopen. Vooral de standaard zwarte is echt een schoen die iedereen in de kast moet hebben liggen! Hiernaast draag ik ook heel veel Vans (niet op de foto).

armbandjes

Ik ben vooral gek op armbandjes. Lekker een heel stel bij elkaar dragen, een goed horloge erbij en klaar ben je!

horloges

Deze drie horloges zijn momenteel mijn favorieten. De zwarte van DKNY kan overal bij, de gouden Casio is een echte eyecatcher en met het rosegold horloge kan ik alle kanten op.

kettingen

Qua kettingen hou ik van zowel opvallende grote statement necklaces als subtiele kettinkjes. Linksboven ligt een kettinkje die ik van mijn ouders kreeg toen zij in Dubai waren; in de vorm van hét appeltje van Apple gemaakt van witgoud met echte brillantjes erin.

hoedje

Mijn zusje heeft dit hoedje ook, ik ben er een tijd op zoek naar geweest maar hij was niet meer verkrijgbaar. Nadat ik een oproepje op onze blog had gedaan kon ik er gelukkig 1 overkopen van een lezeres! De spiked haarband is ook een echte eyecatcher en geeft elke outfit een instant 'rock' gevoel!

zonnebrillen

Ik hou van een klassieke zonnebril (Rayban en D&G) maar tijdens festivals in de zomer kies ik het liefst toch voor een goedkoper en kleurijker exemplaar.

tassen

Ik wissel niet heel vaak van tassen en dit zijn dan momenteel ook mijn favoriete tassen. Het rugzakje is super leuk tijdens het festival seizoen!

black boots

Black boots! Deze laarzen zijn zowel in de winter als in de lente/zomer tijd goed te dragen. Met een dikke trui of gecombineerd met een spijkershortje. Laat de zomer maar komen hoor!

laarzen close up

Een close-upje van de Jeffrey Campbell Brit Boots die ik 2 jaar geleden in NYC voor een prikkie kocht!

www.kittehscupcakes.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties