0

WARDROBE REPORT Anouk Oceanne van Style MemoriesVind jij het ook altijd leuk om in iemands garderobe te kijken? Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Elke maandag kijken we binnen bij een echte fashionista om zo inspiratie op te doen voor onze eigen kledingkast. Deze week bekijken we de kast van Anouk Océanne van Style memories.

Anouk heeft een enorme wardrobe die ze graag met jullie deelt. Ze heeft een berg schoenen, een nieuwe verslaving is lage hakjes met puntneusjes, rekken vol broeken en jaloersmakende sieraden. Bekijk haar wardrobe hieronder!

Ik heb een pax-kast van de ikea, met 4 kledingrails om al mn blousjes en truien aan te hangen. Hier hangen mn blousjes, jasjes en jurkjes.

Ik heb een Pax kast van Ikea met vier kledingrails om al mijn blousjes en truien aan te hangen. Hier hangen mijn blousjes, jasjes en jurkjes.

Hier hangen al mn truien, op kleur gesorteerd, zoals je kunt zien ben ik gek op grove gebreide truien

Hier hangen al mijn truien op kleur gesorteerd. Zoals je kunt zien ben ik gek op grove gebreide truien.

Mn broeken hangen onderin aan een rek.

Mijn broeken hangen onderin aan een rek.

Mn rokken, shirts en shorts liggen opgevouwen op planken.  hier liggen mn rokken, ik hou erg van kleurtjes en printjes!

Mijn rokken, shirts en shorts liggen opgevouwen op planken. Hier liggen mijn rokken, ik hou erg van kleurtjes en printjes!

Mijn lievelingsjasje is dit schapenjasje van de Zara. Ik heb hem gekregen van mijn schoonzus toen zij hem niet meer droeg. Ik draag hem erg vaak, hij staat heel leuk bij veel dingen!

Mijn lievelingsjasje is dit schapenjasje van de Zara. Ik heb hem gekregen van mijn schoonzus toen zij hem niet meer droeg. Ik draag hem erg vaak, hij staat heel leuk bij veel dingen!

Hier houd hij me warm in de sneeuw. Gedragen met een monki trui, H&M ketting en H&M muts.

Hier houdt hij me warm in de sneeuw. Gedragen met een Monki trui, H&M ketting en H&M muts.

Het mooiste kledingstuk uit mn kast: dit lila supertrash jurkje. Ik heb nog niet de goede gelegenheid gehad om hem te dragen, maar wat is hij mooi!

Het mooiste kledingstuk uit m'n kast: dit lila SuperTrash jurkje. Ik heb nog niet de goede gelegenheid gehad om hem te dragen, maar wat is hij mooi!

Mijn lievelings deel in mijn kast: Mijn schoenenplanken. Zoals je kunt zien zijn ze al vol, daarom komen er binnenkort meer bij! (een meisje kan nooit genoeg schoenen hebben toch?)

Het lievelingsdeel in mijn kast: mijn schoenenplanken. Zoals je kunt zien zijn ze al vol, daarom komen er binnenkort meer bij! (een meisje kan nooit genoeg schoenen hebben toch?)

Mijn schoenenplanken zijn op kleur gesorteerd, mijn lievelingsplank is de luipaard plank! Meow!

Mijn schoenenplanken zijn op kleur gesorteerd, mijn lievelingsplank is de luipaardplank! Meow!

Hier nog mijn nieuwste verslaving: lage hakjes met een puntneusje. Deze 3 allemaal in de sale gekocht, want ik ben echt een koopjesjager! De witte van Nelly voor 6 euro gescoord, de luipaard ergens in parijs voor 5 euro en de rode hakjes van de sacha zijn mijn laatste aanwinst, voor 10 euro!

Hier nog mijn nieuwste verslaving: lage hakjes met een puntneusje. Deze drie allemaal in de sale gekocht, want ik ben echt een koopjesjager! De witte van Nelly voor 6 euro gescoord, de luipaard ergens in Parijs voor 5 euro en de rode hakjes van Sacha zijn mijn laatste aanwinst, voor 10 euro!

Hier de witte hakjes in actie, in de sneeuw!

Hier de witte hakjes in actie, in de sneeuw!

Mijn laatste aanwinst: rode metallic hakjes, erg leuk voor Valentijnsdag.

Mijn laatste aanwinst: rode metallic hakjes, erg leuk voor Valentijnsdag.

Mijn lievelingsschoenen zijn deze zwarte laarsjes, ik had dit model al maar die waren versleten, na lang zoeken deze gevonden, ben er heel blij mee.

Mijn lievelingsschoenen zijn deze zwarte laarsjes. Ik had dit model al maar die waren versleten. Na lang zoeken heb ik deze gevonden. Ik ben er heel blij mee.

Deze blauwe tas van de zara heb ik een tijdje geleden in de sale gekocht. Het is een echte eyecatcher en draag hem dan ook vaak.

Deze blauwe tas van de Zara heb ik een tijdje geleden in de sale gekocht. Het is een echte eyecatcher en draag hem dan ook vaak.

Hier zie je hem in een outfit, gedragen met vintage kleding en mijn lila H&M ketting.

Hier zie je hem in een outfit, gedragen met vintage kleding en mijn lila H&M ketting.

Ik heb ook een michael kors tas (ook gekregen van mijn vriend en schoonfamilie) Wou ik ook al heel lang, dus ook zeker mijn lievelings tas!

Ik heb ook een Michael Kors tas (gekregen van mijn vriend en schoonfamilie). Deze wou ik ook al heel lang, dus ook zeker mijn lievelingstas!

In deze doorzichtige bakjes liggen de wat kleinere sierraden, in de etagère zou ik ze zeker kwijtraken. Bovenop ligt min michael kors horloge die ik van mijn vriend en schoonfamilie heb gekregen. Wou hem al zo lang! Ik draag hem bijna elke dag!

In deze doorzichtige bakjes liggen de wat kleinere sieraden, in de etagère zou ik ze zeker kwijtraken. Bovenop ligt mijn Michael Kors horloge die ik van mijn vriend en schoonfamilie heb gekregen. Wou hem al zo lang! Ik draag hem bijna elke dag!

Hier zie je mijn michael kors wat beter , wat is hij mooi hè!

Hier zie je mijn Michael Kors wat beter, wat is hij mooi hè!

Deze ketting is wel echt mijn lievelings ketting. Ik vond hem tijden lang vreselijk duur voor een ketting, maar ben uiteindelijk toch heel blij dat ik hem gekocht heb. Hij ligt in de huiskamer uitgestald op onze sterrenbol van urban outfitters.

Deze ketting is wel echt mijn lievelingsketting. Ik vond hem tijden lang vreselijk duur voor een ketting, maar ben uiteindelijk toch heel blij dat ik hem gekocht heb. Hij ligt in de huiskamer uitgestald op onze sterrenbol van Urban Outfitters.

Hier mijn lievelings ketting in actie met een kleurrijke outfit.

Hier mijn lievelingsketting in actie met een kleurrijke outfit.

3 kettingen die ik vaak draag. Ik hou heel erg van grote statement kettingen, die maken je outfit echt af.

Drie kettingen die ik vaak draag. Ik hou heel erg van grote statement kettingen, die maken je outfit echt af.

Mijn sierraden liggen een beetje verspreid door het huis. Voor de grote sierraden heb ik een etagère, alles ligt vaak door elkaar maar zo kan ik het wel snel pakken en omdoen.

Mijn sieraden liggen een beetje verspreid door het huis. Voor de grote sieraden heb ik een etagère, alles ligt vaak door elkaar maar zo kan ik het wel snel pakken en omdoen.

ik heb heel veel sjaals, maar draag ze niet zo vaak. Daarom liggen ze allemaal netjes opgevouwen op een plank.

Ik heb heel veel sjaals, maar draag ze niet zo vaak. Daarom liggen ze allemaal netjes opgevouwen op een plank.

m’n laatste sjaal-aankopen hier uitgestald, alweer veel kleur en printjes.

Mijn laatste sjaal-aankopen hier uitgestald, alweer veel kleur en printjes.

M’n luipaard sjaal in actie op een koude dag

Mijn luipaard sjaal in actie op een koude dag

www.stylememories.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties