0

10995137_322095114655858_604660556_nEr is niks mis met dromen: dromen over een hele uitgebreide collectie met alle it-tassen bijvoorbeeld. Op nummer één staat duidelijk de klassieke Chanel flap bag. Maar er zijn veel zomerse varianten van de Chanel tas die we ook wel zouden willen hebben.

De accessoire collectie van Chanel voor dit seizoen (SS15) is weer om op te eten! Er zitten een paar snoepjes tussen die het perfect zouden doen bij onze lente outfits. Vrolijke varianten van de iconische 2.55 en het jongere icoon, de Boy Bag, doen het bij ons altijd goed.

Bijvoorbeeld de vrolijke dipdye Chanel tas in rood, oranje en roze. Of het tasje dat is lijkt op een bakstenen muur met bloemetjes begroeiing die ‘toevallig’ CC spellen. En de denim patchwork tas doet het perfect met de denimtrend die we dit voorjaar overal zien. Gecombineerd met een witte jeans zou hij fantastisch zijn!

Ondanks dat Chanel heeft aangegeven te zullen beginnen met een webshop is dat op dit moment nog niet het geval. Het blijft voorlopig dus bij dromen of met een flinke portemonnee naar de Chanel winkel gaan in Amsterdam. Zwijmelen jullie mee?

www.chanel.com

(Beeld: www.instagram.com/thassianaves)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties