0

150 VHHoeden, petjes, haarbanden, sjaals en bloemen. We mogen anno 2014 alles op ons hoofd en in ons haar dragen en het zijn de leukste accessoires om je outfit helemaal mee af te maken.

Alhoewel we heerlijk kunnen genieten van de zonnestralen in ons koude kikkerlandje, schijnt de zon soms feller dan we denken en daarom is het altijd verstandig, naast dat het super fashionable is, om iets op je hoofd te dragen.

Voor de zomer liggen de leukste zomerhoeden al in de winkels en ook de rieten boothoedjes zijn helemaal hot. Maar voor een wat stoerdere look kun je gaan voor een baseball cap. De pet houdt je hoofd koel én geeft ook je ogen nog wat schaduw, waardoor je niet altijd met je ogen hoeft te knijpen.

We hebben een echte eye-catcher gevonden en om dit stoere item toch wat romantischer te houden is het leuk om voor een über-girly print te gaan. Kies bijvoorbeeld een baseball cap met bloemetjes van Kenzo.

Een echte wannahave voor komende zomer om alle zonnige dagen mee door te komen. Vind je de baseball cap van Kenzo ook helemaal leuk? Klik dan op de onderstaande foto’s om de pet meteen te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.mytheresa.com

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties