0

victoria beckham tas 150Een echte designer-bag is voor iedere vrouw een ware droom. Er wordt veel onderzoek gedaan naar de felbegeerde tas en alle winkels worden afgestruind voor een fractie van korting. Helaas gaan de mooiste tassen nooit met sale de deur uit en moeten we het gewoon voor de volle pond doen maar eenmaal verliefd maakt dat niet uit en hebben we er alles voor over.

Ook op deze tas zijn we verliefd, wauw, wat een exemplaar. Het zachte matte zwarte leer in combinatie met de zilveren details en de strakke afwerking laat ons modehart sneller kloppen. Het is dé musthave voor iedere vrouwengarderobe, alleen ligt hij niet helemaal in iedereen z’n budget. Het is namelijk een heuze Victoria Beckham.

De tas mag dan wat kosten, maar dan heb je ook wat. Net als Vicky is hij über stylish en is hij die centen meer dan waard. Je kunt hem met al je outfits combineren én omdat hij zo lekker groot is hoef je helemaal niets thuis te laten. Neem je telefoon, sleutels, make-up én je flesje water and more overal mee naar toe en laat alle ogen op jou richten met deze beauty aan je arm.

Klik op één van de foto’s om te bestellen.

 

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.mytheresa.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties