0

kenzo 3 150Ieder jaar zorgen er een aantal designeritems voor een regelrechte hype en willen alle fashionista’s hoe dan ook dat kledingstuk hebben. Twee jaar geleden was dit de sweater met de leeuwenkop van het merk Kenzo en nu komen zij met een nieuwe variant.

Ondanks dat het gewilde item al een paar jaar oud is, zijn er nog genoeg meiden aan het sparen om deze sweater te kunnen aanschaffen. Het logo van Kenzo in de bek van een grote leeuwenkop werd veel gekopieerd, maar niets is zo leuk als de real deal. Het Franse modehuis komt nu dit jaar met een nieuw kledingstuk, waarmee zij hopen op hetzelfde effect en uiteraard op heel veel verkoop.

De it-sweater is nu getransformeerd in een onwijs leuk jurkje van dezelfde warme stof wat het perfect maakt voor het najaar. Dit kledingstuk kan zowel overdag als ‘s avonds gedragen worden. Combineer het naar jouw werk met een zwarte panty en stoere biker boots. Voor een avondje stappen kies je voor blote benen en een paar killer heels. Het succes kan haast niet uitblijven en zal zeker weten binnen no time uitverkocht zijn, dus koop hem snel nu het nog kan!

Bekijk het item op onderstaande foto’s. Wil je hem bestellen? Klik dan op één van de foto’s.

www.mytheresa.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties