0

TRENCHDe komende tijd zal er nog heel wat regen vallen in ons kikkerlandje en soms is alleen een paraplu niet voldoende. Met al die plensbuien zijn regenlaarzen ook een must, maar vooral de trench coat mag tijdens de regenachtige herfst niet ontbreken.

Als iemand weet hoe die een regenjas trendy kan maken dan is het Burberry wel, al jarenlang is dit Britse modehuis de leider als het gaat om trench coats. De klassieke Balmoral is jaar na jaar één van de favoriete items van de celebs en worden ook vaak in deze beige jas gespot. Natuurlijk zou elke fashionista deze jas in haar kast moeten hebben hangen, maar helaas hangt aan dit kledingstuk een flink prijskaartje.

Ondanks dat je flink in de buidel moet tasten om deze Burberry trench coat te kunnen bezitten is het wel een slimme investering. Dit item zal waarschijnlijk nooit uit de mode raken en ieder najaar zal jij er weer trendy bijlopen gehuld in deze wannahave.

Bekijk onderstaande foto’s van de celebs in hun Burberry trench coat. Heb jij het geld al bij elkaar? Klik dan op het item om hem direct te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.mytheresa.com

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties