0

tas 4 150Fashionista’s kunnen nooit genoeg kleding hebben, maar bij alle verschillende looks moeten we natuurlijk wel een matching tas hebben. Daarom hebben de meesten van ons een kleine tassenverslaving ontwikkeld en nu hebben we weer een prachtig pareltje gespot om op ons verlanglijstje te zetten.

De tassen van Stella McCartney zijn al to die for en de zwart leren exemplaren met de zilveren kettinkjes staan hoog op de verlanglijstjes van fashionista’s. Natuurlijk is de gewone uitvoering al stunning, maar één die bezet is met grote stenen in verschillende kleurtjes moeten we al helemaal hebben.

De bedazzled Stella McCartney bag komt er in een schouder variant, waardoor hij ook nog eens zeer praktisch is. Tijdens een dagje shoppen hoef jij geen tas vast te houden, waardoor je makkelijk door alle kledingrekken kan snuffelen en tijdens het uitgaan kan je makkelijk je drankje vasthouden en tegelijk je lippenstift bijwerken. Door het zwarte materiaal past hij ook nog eens bij heel veel verschillende outfits, waardoor deze tas een absolute wannahave is!

Bekijk het item op onderstaande foto’s. Wil je bestellen? Klik dan op één van de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.mytheresa.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties