0

Wang-thumbWij modemeisjes kunnen iedereen ervan overtuigen waarom een goede (lees: hele dure) it-bag het investeren waard is: 1) een tas is voor altijd, 2) een tas ‘past’ altijd, aankomen, afvallen het maakt niet uit en 3) een echte it-bag gaat nóóit uit de mode.

Deze redenen geven we jullie natuurlijk niet voor niks: Alexander Wang heeft aangekondigd dat zijn it-bags vanaf nu in miniformaat te koop zijn! De designer heeft veel werk gemaakt van de aankondiging. Eerst verscheen er een zwangerschapstest met #aprilfools op zijn pagina, wat volgde was een echo van een mini Emille tas en begin deze week was het zo ver: Alexander Wang was bevallen en de mini Emille en mini Rockie lagen in de wieg, letterlijk, bekijk de foto’s maar.

De mini varianten van de klassiekers zijn vanaf nu verkrijgbaar op alexanderwang.com en in de Alexander Wang winkels (die we in Nederland helaas niet hebben), maar wellicht zijn ze te koop in de Bijenkorf in Amsterdam, een verkooppunt van het label. Voor €600 tot €1000 ben jij de trotse mama van een van de Alexander Wang mini’s!

De fashionable geboorte van de tassen kan je hieronder herbeleven. Klik op de tassen om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: www.instagram.com/alexanderwangny)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties