0

louboutin-nudes-collection-shot-by-ali-mahdavi_gallery_largeEr zijn een aantal schoenen die iedere vrouw in de kast moet hebben. Wat ons betreft zijn dat een zwarte killer heel, waar je altijd op kan terugvallen, een fijne sleehak die je altijd aankan als je iets stabieler moet zijn, een speelse kitten heel om een sobere outfit op te vrolijken en, overduidelijk, een prachtige nude pump om centimeters aan je benen toe te voegen.

Naar deze laatste essential hoef je niet langer meer te zoeken: Christian Louboutin heeft namelijk dé perfect nude hak voor je ontworpen. In zijn Nudes Collection 2015 zijn drie soorten pumps (de ‘So Kate Blush’ met puntige neus, de Pigalle Blush met beetje puntige neus en de Fifi Kid Blush met ronde neus) opgenomen in elke mogelijke nude teint die je je maar kan voorstellen.

Wat ons betreft bestaat er geen twijfel over, een perfectere nude pump bestaat er niet. De rode zool, de altijd perfecte pasvorm van Louboutin en het feit dat een nude pump een essential is, hebben ons dan ook overtuigd. Deze hakken zijn de kosten (bijna €500) meer dan waard, het is een ‘investering’.

(Beeld: eu.christianlouboutin.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties