0

WANNAHAVEChanel fans opgelet, want Karl Lagerfeld komt opnieuw met een Chanel hebbedingetje waar jouw modehartje ongetwijfeld heel hard van gaat kloppen. Alles wat Kaiser Karl aanraakt lijkt te veranderen in goud en als we de prijzen van zijn nieuwe gadgets zien moet hier wel een klompje van het één en ander in verborgen zijn.

De zilverharige designer liet al een glimps van zijn nieuwe ontwerp zien tijdens de Paris Fashion Week, maar nu blijkt dat zijn stijlvolle headphones ook daadwerkelijk in de Chanel schappen komen te liggen. Deze leren quilted koptelefoons zijn behoorlijke fancy earcandy met een prijskaartje dat er niet om liegt. Bereid je voor op een kleine rolberoerte, want vanaf midden september kun je voor deze gadgets de Chanel shop in lopen om er bijna 5.500 euro armer weer uit te verschijnen!

Karl Lagerfeld ontwierp zijn headphones in samenwerking met Monster en belooft daarmee “supreme audio technology”. Tsja, het kost wat om muziek door een Chanel koptelefoon te horen, maar wij verwachten dat Chanel fans als Rihanna, Cara Delevingne en Miley ongetwijfeld binnenkort met een exemplaar te spotten zullen zijn.

  • BP_24421149
  • BP_24421263
  • article-2741796-2103646000000578-605_634x447
    Chanel X Monster Headphones

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.chanel.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties