0

150 TelefooAls fashionista heb je niet alleen te maken met een fashionable outfit, ook je accessoires zijn van belang en kan een look maken of breken. Een accessoire die de laatste jaren steeds belangrijker is geworden is de telefoon. Je mobiel is niet zomaar een apparaatje om mee te bellen, hij is onderdeel van je leven, je sociale leven én het is een belangrijk mode accessoire.

Gelukkig kun je je telefoon ook helemaal customizen zoals jij dat wilt, want er zijn inmiddels genoeg manieren om hem helemaal op te leuken. Naast stickers en gekke plakkertjes zijn er ook honderden verschillende telefoonhoesjes op de markt.

Iedere winkelketen verkoopt ze en op de markt kun je ze voor een prikkie inslaan, maar stiekem blijft het toch het leukste om er eentje van een designer om je telefoon te klikken. Want van een Marc Jacobs wordt je phone ook net weer wat stylisher. Ook Hilary Duff draagt een leuk Iphone hoesje mee, lekker matchend met haar zonnebril, want hè het blijft natuurlijk wel onderdeel van de outfit.

Wij hebben alvast onze favorieten Iphone hoesjes voor je op een rijtje gezet. Vind je ze ook helemaal leuk? Klik dan op de onderstaande foto’s om ze meteen te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties