0

Ik ben niet zo'n beauty meisje. Mij zul je dus niet snel zien experimenteren met make-up of met mijn haar. Als iets goed is, is het goed (en dat geldt voor alles in mijn leven). Ik heb altijd één soort mascara, oogschaduw, blush en wenkbrauwpotlood. En dat is dan ook gelijk alles wat ik altijd al gebruik, dus geen foundation en bronzing powders voor mij.

Toen ik 2,5 jaar geleden 30 werd, wat ik trouwens een heerlijke leeftijd vond, merkte ik toch dat er het één en ander aan het veranderen was. Blogger Serena van Beautylab.nl wees mij in die tijd tijdens een persreis op de BB creme. Ze was zo enthousiast dat ik toch nieuwsgierig werd. Sinds die ene dag dat ik een BB creme voor het eerst gebruikte ben ik om en ik zal je vertellen waarom.

"Wat zie jij er goed uit"! Je snapt, dat was voor mij reden genoeg om mij BB creme te blijven gebruiken.

Ten eerste omdat je er net even wat 'gezelliger' uitziet in je gezicht. Alle oneffenheden en je fijne lijntjes zijn weg gewerkt. Ten tweede heb je niet gelijk zo'n make-up hoofd, wat ik bij foundation altijd vind. Het is daarnaast ook nog eens verzorgend. Het hydrateert, minimaliseert zichtbaar donkere vlekken en beschermt tegen UVA/UVB. Inmiddels is iedereen wel gewend aan mijn flawless skin, maar in het begin kreeg ik de hele dag complimentjes. "Wat zie jij er goed uit"! Je snapt, dat was voor mij reden genoeg om mij BB creme te blijven gebruiken. ;-)

Site manager Denise heb ik proberen te overtuigen van de BB creme en dat is deels gelukt. "Ik moet er toch aan wennen dat ik een soort van make-up op heb, dat ben ik niet gewend. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het nu wel gebruik als ik naar een feestje ga."

Gebruik jij BB creme? Of juist niet? Laat het mij hieronder weten.

P.s. Dit is mijn favoriete BB creme van dit moment.

Beeld: Reneé Streefkerk

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties